Arhiv erotičnih horoskopov

Erotični tedenski horoskop 12.1. – 18.1. 2015

Erotični tedenski horoskop oven

Erotični tedenski horoskop oven

Končno je prišel na vrsto čas, ko vas doma čaka pozitivno vzdušje. Zadnje čase imate ogromno dela, kar je prej dobro kot slabo, le za tiste nežnosti ga ostaja premalo. Partner vas bo pričakoval z iskricami v očeh in z nekaj idejami, ki bodo presenetile celo vas. Že nekaj časa si želite potešitve in prihaja teden, ki je ravno pravi za to.

Erotični tedenski horoskop bik

Erotični tedenski horoskop bik

Kaže se lepa prilika za izboljšanje finančnega stanja. V zraku je optimizem in mami vas, da bi si privoščili nekaj bolj razgibanega. Za začetek lahko prisluhnete svojemu partnerju, ki vam nekaj na tihem sporoča že lep čas. Zavedate se, da sta v postelji kot eno in vprašanje je zakaj si tega ne privoščite večkrat. Pozabite na njegove muhe. V postelji se vam vedno odkupi.

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Določene reči so vodo speljale na vaš mlin in začutili ste svojo priložnost. Brez dvoma je to teden, ko vam lahko uspe prav vse kar si začrtate v smeri intimnega prijateljstva. Na obzorju so nova poznanstva zato se prej vprašajte do kam si upate iti. Priložnost se bo prikazala sredi tedna, obljuba pa bo veljala za konec tedna. Na vas je, da se odločite ali boste preživeli običajen ali nekoliko bolj živahen konec tedna.

Erotični tedenski horoskop strelec

Erotični tedenski horoskop strelec

Znani ste po tem, da pri vsaki stvari preveč oklevate in ste pretirano previdni. Mogoče se ne bi bilo slabo malce sprostiti in popustiti uzde. Nekdo vsak večer misli na vas, ko se premetava po postelji in si domišlja, da ste tam tudi vi. Že dolgo časa čutite ta erotičen naboj v zraku, ko se srečujete s to osebo. Zakaj mora vedno nekdo drug dati pobudo. Stopite na čelo, kupiti manjše darilo iz pozornosti in se predajte nežnostim, ki jih nekdo hrani za vas.

Erotični tedenski horoskop lev

Erotični tedenski horoskop lev

Presenetila vas bo iskrica na delovnem mestu. Še nedolgo tega bi prisegli, da vas ta oseba niti najmanj ne mika. Z neko nepričakovano potezo se vam bo prikupila in spoznali boste, da sta imeli o njej napačno mnenje. Kar naenkrat boste zaljubljeni v govorico te osebe, njeno oblačenje in, … mnjami kakšna ritka! Ne, niste bili slepi, le dovolili niste, da vas prevzamejo čustva. Zdaj boste spoznali kaj ste zamujali ves ta čas.

Erotični tedenski horoskop devica

Erotični tedenski horoskop devica

Dovolili ste, da vas je delo preveč obremenilo. S tem ste zanemarjali partnerja, ki vam je povedal kar vam gre. Zgladite spor z nežnim poljubom in povabilom na večerjo ali kakšno predstavo. Zvezde bi vam lahko namenile zelo intenzivno noč. Kar ste partnerju očitali pred časom je le še bled spomin. Danes veste, da niste imeli prav in dobili boste priložnost, da se odkupite.

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Še vedno se vam po glavi vrti dogodek iz preteklosti, ko ste se zapletli z nekom, ki ni bil vaš tedanji partner. Nimate občutka, da bi varali a vseeno vas nekaj »srbi«. Morda dejstvo, da je ta oseba vezana. Kljub temu pa je želja po ponovitvi premočna. Dovolite domišljiji prosto pot in naj vas zapelje glas sladkobe, ki vas je povsem omamil že prvič.

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Zaposleni na javnih mestih, pazite, da vas ne premaga jezik. Ta teden bodo idealne razmere za tovrstne napake. Ni nujno, da le napake. Vaše obljube znajo hitro pasti v kremplje požrešnih lovcev na priložnosti. Če niste prepričani, da bi se pletli z njimi, brzdajte jezik. V nasprotnem primeru pa »navali narode«! Seksa v tem primeru ne boste stradali. Imate ugodne razmere za flirt in avanturo.

Erotični tedenski horoskop strelec

Erotični tedenski horoskop strelec

Pred vami je izvrsten teden za avanture in nova poznanstva. Samski ne boste več dolgo samski, če le ne boste sami hoteli tako. Kaže se izredna priložnost za priložnostni seks. Za tiste, ki iščete resno zvezo je bolje, da se držite doma in ob kakšnem dobrem filmu uživate v občutku moči po nedavnih uspehih na poslovnem in osebnem področju. Ta teden je namenjen hitrim zmenkom začinjenim z orgazmičnim zaključkom.

Erotični tedenski horoskop kozorog

Erotični tedenski horoskop kozorog

Tuhtate o erotičnem perilu, ki vam buri domišljijo. Moški bi ga radi kupili svojim boljšim polovicam, ženske pa sanjariti kakšne bi bile videti v njem. Dejstvo je, da so potrebna dejanja. Če se nekdo ne bo spravil v nabavo bo vse skupaj ostalo le pri pohotnih vizijah. Razveselite torej tako sebe kot nekoga drugega in pot pod noge. Partner vam bo neznansko hvaležen in bo to znal tudi pokazati.

Erotični tedenski horoskop vodnar

Erotični tedenski horoskop vodnar

Preplavljajo vas čustva in sprašujete ali ste končno z nekom, ki vas je vreden. Pravijo, da je ljubezen slepa in, da ljudje drvimo v prepad, ko smo enkrat zaljubljeni. Po drugi strani pa je ljubezen tudi tisto zaradi česar smo kar smo. Ščepec seksa vse skupaj le še dobro začini in vi dobro veste kako ima vaš partner najraje. Podarite si večer brez obveznosti in se prebudite naslednje jutro goli in sproščeni.

Erotični tedenski horoskop ribi

Erotični tedenski horoskop ribi

Ribe in riboni boste zapeljivci tega tedna. Zvezde so vam namenile velike možnosti za intimne trenutke zato se ne čudite, če se boste vsak dan znašli v položaju, ko bi lahko. Od vas bo odvisno ali se boste v tej situaciji znašli. Torej, pojdite ven, naužijte se dobre zabave in jo po želji zaključite s premalo prostora v postelji. Nekdo si vas neumorno želi zadovoljiti z usti. Če vas misel na to mika, mu le dovolite in se prepustite.