Erotično perilo

Posted by

Erotično perilo je vsekakor nekaj kar zagotovo popestri vzdušje v naši spalnici. In kako drzni znate oz. si upate biti vi?

Le kateremu moškemu se usta ne razlezejo v nasmešek, ko ga njegova izbranka preseneti odeta v vroče krpice, ki komajda kaj skrijejo. Ženska s pravim izborom erotičnega perila vsekakor premaga zdrav razum in zamegli trezno presojo.

V najini spalnici je vse v redu in ne potrebujeva dodatnih stimulansov

Morda res, a tako kot je vsaka jed s pravimi začimbami še okusnejša, tako je tudi vajino intimno doživetje vedno lahko še na višjem nivoju. Predstavljajte si koliko vzburjenja lahko povzročite z le nekaj erotičnimi dodatki. Koliko dodatne želje, predigre ob slačenju in koliko idej privre na plan na katere morda ne bi nikoli pomislili.

Jaz vsa nališpana on pa v trenirki

Tudi “Zanj” se najdejo erotični kosi spodnjega perila. Za nekoga so to že malo boljše, oprijete boksarice, mrežaste spodnjice, lahko tudi moške tangice, ali pa pripravne spodnjice “spredaj brez”. Če želite partnerko presenetiti in opozoriti na svojo humoristično plat potem si zagotovo morate omisliti spodnjice “Slonček”, ki imajo za vašega korenjaka pripravljen rilček in še marsikaj bi se našlo.

Kakšno erotično perilo naj izberem?

Erotično perilo lahko intimno doživetje zelo popestri, po drugi strani pa lahko, ob napačni izbiri, partnerju pripravimo hladen tuš. Poglavitno je, da se v erotičnem perilu dobro počutimo in, da to kupimo po kakšnem posvetovanju vsaj s prijateljico ali prijateljem, če že ne z osebjem v butiku. Erotično perilo je lepo videti tudi na nekoliko bolj polnih telesih, če le izberemo pravo.

Torej, priporočamo vam, da dogajanje v spalnici vsekakor začinite s kakšnim kosom erotičnega perila ali katerim drugim dodatkom, spodaj pa si lahko v naši Pinterest galeriji ogledate zapeljivke in zapeljivce, ter morebiti poiščete navdih zase.

Erotično perilo za ženske


Zasebni stiki in sex zmenki - Si želiš nagajive zabave?
www.urgenca.com
"Erotične zgodbe" častijo, daj se dol že nocoj!

Erotično perilo za moške


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.