Erotični horoskop 9.2.-15.2. 2015

Posted by

Erotični tedenski horoskop oven

Erotični tedenski horoskop oven

Osebo, ki vam že lep čas buri erotičnega duha, počasi mineva potrpljenje. Če se ta teden ne boste podvizali, boste znova na suhem. Morda vseeno ni tako slaba priložnost kot ste menili do zdaj. Poizkusiti ni greh. Huje je zapraviti priložnost in ne vedeti.

Erotični tedenski horoskop bik

Erotični tedenski horoskop bik

Zasebni stiki in sex zmenki - Si želiš nagajive zabave?
www.urgenca.com
"Erotične zgodbe" častijo, daj se dol že nocoj!

Kot pravi bik rinete z glavo skozi zid. Nekdo vam skuša dopovedati, da je pravi za vas a ga ne poslušate. V službi boste naleteli na novo težavo, ki pa bo zelo hitro rešljiva, če boste le malce popustili. Obeta se vam lep konec tedna v romantični družbi.

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Dvojčki za katerimi je lep konec tedna se pustite presenetiti saj je lahko ta teden še celo lepši. Sreča vas je končno pričela božati na vseh področjih in počasi se boste znebili finančnih bremen iz preteklosti. Pričakujte nespodobno povabilo seksi osebe.

Erotični tedenski horoskop rak

Erotični tedenski horoskop rak

Manjša nesoglasja bodo zglajena a nikar si ne nakopljite novih težav. Ta teden ne bo primeren za reševanje osebnih težav z bližnjo osebo. Zvezde vam sicer namenjajo pozornost v obliki zaljubljenega srca nekoliko dlje od vas. Ali je zveza na daljavo prava za vas pa se boste morali odločiti sami.

Erotični tedenski horoskop lev

Erotični tedenski horoskop lev

Ko ste zadnjič skočili preko plota, ste se naužili čarov zapeljive osebe, a ste nato precej trdo pristali. Nikoli si ne bi mislili, da je mogoč takšen razplet, a tudi to se dogaja. Nekdo vam pripravlja past zato ne razmišljajte o pregrešno lepem telesu, ki se vam na videz ponuja samo od sebe.

Erotični tedenski horoskop devica

Erotični tedenski horoskop devica

Seks, seks in samo seks, ki vam hodi po glavi, vam bo nakopal težave. Ljubezen je eno, seks pa nekaj povsem drugega. Zadovoljiti se boste morali z eno od obeh reči kajti oseba, ki vas tako močno privlači zaradi seksa, do vas ne goji pretiranih ljubezenskih čustev. Nekdo drug si vas obupno želi ob sebi.

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Kolo usode se bo tokrat za vas odvrtelo z neverjetno hitrostjo. Komajda boste sproti dojemali vse nove informacije in le stežka verjeli, da je vse to res. Oralno zadovoljevanje, seksanje na nenavadnih krajih in skrivnosti. Vse to vas čaka za vogalom, če si boste le upali.

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Erotični tedenski horoskop škorpijon

To je to! To ste čakali že leta in končno vam je uspelo. Škorpijoni, ki ste prejšnji teden dosegli uspeh na poslovnem področju, pričakujte še bolj strmo rast. Škorpijoni, ki ste se navezali na neko osebo pa pričakujte neskončne urice seksa in ostalih oblik zadovoljstva. Pocrkljajte se.

Erotični tedenski horoskop strelec

Erotični tedenski horoskop strelec

Nekaj vam manjka, pa še sami ne veste kaj. Vezani boste občutili nenavadno praznino, nekateri celo menite, da vas partner vara. Ne bodite tako sumnjičavi saj gre po večini le za vašo domišljijo. Vaše noči so puste, niste pa se vprašali ali morda zaradi vas.

Erotični tedenski horoskop kozorog

Erotični tedenski horoskop kozorog

Ko se oprimete nekoga, ga neradi izpustite. Pazite, da se ljubljena oseba ne bo počutila utesnjeno saj bi vam utegnila pokazati hrbet. V postelji še niste preizkusili vsega in prihaja ravno pravi čas, da se malce prepustite domišljiji. Pojdita v kino, na kakšno pijačko in naravnost pod rjuhe.

Erotični tedenski horoskop vodnar

Erotični tedenski horoskop vodnar

Še veste kako se človek počuti ob orgazmu? Samski vodnarji boste imeli zelo kmalu priložnost ponovno užiti te neverjetne občutke. Dajte partnerju vedeti kako zelo si želite nežnosti z njim in kako zelo vas spolno privlači. Niste le vi potrebni dobrega seksa.

Erotični tedenski horoskop ribi

Erotični tedenski horoskop ribi

Po napornem tedno prihaja nekaj dni za počitek. Umirite svoj um in telo, privoščite si masažo, morda savno, nato pa se pripravite na vrhunski konec tedna. Na voljo vam bo prav vse kar ste si kdaj zaželeli. Pazite se neznanca, ki vas bo ogovoril. Mamljivo bo.

Komentiranje je onemogočeno.