Erotični horoskop 26.1. – 1.2. 2015

Posted by

Erotični horoskop in seks

Erotični tedenski horoskop oven

Erotični tedenski horoskop oven

Ustavite konje in se poglejte v ogledalo. Vaše neprestane pripombe doma in na delovnem mestu vam delajo več škode kot koristi. Če ste si v bližnji prihodnosti obetali obilo seksa in vam po glavi hodi erotika, vam ne kaže najbolje. Jezik vam je naredil kar nekaj zmešnjave, ki jo bo potrebno spraviti v red.

Erotični tedenski horoskop bik

Erotični tedenski horoskop bik

Zasebni stiki in sex zmenki - Si želiš nagajive zabave?
www.urgenca.com
"Erotične zgodbe" častijo, daj se dol že nocoj!

Ženske se boste znašle pred silno dilemo saj kljub svojemu znanemu poželenju težko seksate z osebo, do katere ne čutite ljubezni. Ponavadi samo erotika in privlačnost nista dovolj. Si dovolj želite orgazma?
Moški imate v mislih prelep obraz, ki vam meša glavo. Pretehtajte ali se vam bo ljubezen za eno noč izplačala ali pa bo prej v breme.

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Predlog vašega partnerja bo drzen, precej nenavaden in morda, takole na oko, celo nesprejemljiv. A kaj, ko ste po duši željni prav takšnih nenapovedanih sprememb, seksa, ki sega preko okvirjev »normalnega« in ste že predolgo čakali takšno priložnost. Odvisno je le od vas. Nori orgazmi DA ali NE.

Erotični tedenski horoskop rak

Erotični tedenski horoskop rak

Raki, raki, raki! Jej jej jej!  Obožujete enkratne skoke med rjuhe, flirt, zdaj pa ste se nekateri znašli veliki skušnjavi. Tisti raki, ki ste pred kratkim spoznali privlačno osebo, v znaku škorpijona ali ribe ste v težavah. Videti je, da vaša želja po enkratnem seksu prerašča v nekaj bolj resnega. Vse lepo in prav, ampak niste vsi samski ne?

Erotični tedenski horoskop lev

Erotični tedenski horoskop lev

Ste lev tako v življenju kot tudi v seksu. Erotika je nekaj za na kruh pri vas. Raje se lotite zadeve s svojimi ostrimi kremplji in nizate trofejo za trofejo. Sredi tedna vas čaka izjemna priložnost za novo veselje in zadovoljstvo. Levi, sodelavka v službi vam ne nastavlja svoje zadnjice nevede. Levinje, temnolas moški misli resno.

Erotični tedenski horoskop devica

Erotični tedenski horoskop devica

Spoznali ste izjemno osebo. Razgledano, ljubečo, povsem po vašem okusu. V branju knjig in pogovorih na to temo bosta lahko še uživala. Ta hip svojo sramežljivost potlačite nekoliko v ozadje in čarajte s svojim nasmeškom. Od erotike bo kar prasketalo v zraku. Želi si vas!

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Vaše ravnovesje je podrto, a nikakor ne zaradi slabih reči. Nekdo je pred kratkim vstopil v vaš življenjski prostor in pošteno načel vaša prepričanja. Vezane tehtnice imate ob tem zvezane roke, samske pa povsem prosto pot. Dvom, ki se vam utegne poroditi zaradi manjše nerodnosti te osebe naj vas ne zmoti preveč. Ima dobre namene.

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Škorpijoni ste znani umetniki seksa, ki znate ob vsaki priložnosti pokazati kako zelo vas prežema erotika. S partnerjem sta nazadnje zelo uživala v seksu in pohvale so vam še kako godile. Radi si vzamete kar menite, da vam pripada in partnerju je to všeč. Izkoristite teden za manjše darilo in izlet, ter se prepustite nežnostim.

Erotični tedenski horoskop strelec

Erotični tedenski horoskop strelec

Neizpolnjena želja, ljubiti se z neznancem na nenavadnem kraju, je povsem izvedljiva. Najbolj vas draži misel na to, da je to resnično izvedljivo. Drznite si enkrat v življenju nekaj storiti povsem drugače kot so vas učili. Videli boste, da sploh ni slabo in oseba, ki izgublja pamet zaradi vas bo nadvse priročna.

Erotični tedenski horoskop kozorog

Erotični tedenski horoskop kozorog

V seksu ste kot »dizelaš«. Vse počnete premišljeno, počasi, ko pa se ogrejete, vas nič več ne ustavi. Ste zanesljiv ljubimec in partner vam je vedno znova hvaležen, da vas ima. Obožujete predigre z gurmansko postrežbo in ne dovolite, da bi vas zvečer kaj zmotilo. Teden bo bolj kisel, samskim pa se lahko odpre nepričakovana priložnost za intimen večer.

Erotični tedenski horoskop vodnar

Erotični tedenski horoskop vodnar

Vodnarke ste znane po svoji nagnjenosti k perverzijam v postelji. S tem ni nič narobe, le težko najdete pravega partnerja za te reči, zato se ga držite z vsemi štirimi, ko ga dobite. Držite se tega, ki prihaja, ne bo vam žal. Vodnarji, vaša nepredvidljivost vas bo skoraj stala vročega vikenda. Če za vikend planirate obiskati neko predavanje, bodite pozorni na mično gospodično.

Erotični tedenski horoskop ribi

Erotični tedenski horoskop ribi

Ta teden boste končno lahko zaigrali na strune svojega partnerja, saj si vas močno želi med rjuhami. Samski se boste kar nekajkrat znašli v priložnosti za popestritev svojega spolnega življenja. Erotike torej ne bo manjkalo, bo pa bolj malo seksa, če se ne boste hitreje odzivali. Nazadnje ste ostali na suhem prav zaradi neodzivnosti.

Arhiv erotičnih horoskopov

Komentiranje je onemogočeno.