Erotični horoskop 23.3. – 29.3. 2015

Posted by

Erotični tedenski horoskop oven

Erotični tedenski horoskop oven

Po glavi se vam pletejo zanimive avanture, niste pa prepričani, da je pravi čas zanje. Še vedno čakate odziv skrivnostne osebe in odgovore glede nečesa kar naj bi sledilo poleti. Morda je čas za kratek dopust pred dopustom?

Erotični tedenski horoskop bik

Erotični tedenski horoskop bik

Zasebni stiki in sex zmenki - Si želiš nagajive zabave?
www.urgenca.com
"Erotične zgodbe" častijo, daj se dol že nocoj!

Naj se vam ne zdi nenavadno, da vas ima nekdo poln kufer. S svojim obnašanjem ste osebo privedli do roba potrpljenja in lahko se zgodi, da boste izgubili njeno naklonjenost. Vsakdo ima svoje meje, le poznati jih morate.

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Sanje se niso uresničile in čas je, da se pričnete spuščati na realna tla. Morda vas to ne veseli preveč a letanje v oblakih in sanjarjenje o dobrotah, ki so nedosegljive, vam bodo bolj škodile kot koristile. Držite se preverjenega.

Erotični tedenski horoskop rak

Erotični tedenski horoskop rak

Ne čakajte vedno le lepega vremena. Raje se potrudite zase in se odpravite v naravo tudi kadar ni vse po vašem okusu. Čutite močno ljubezen a niste prepričani, da so čustva obojestranska. Odkrit pogovor bo rešil to dilemo.

Erotični tedenski horoskop lev

Erotični tedenski horoskop lev

Imate nek načrt za katerega ni nujno, da je uresničljiv. Še enkrat preverite ali so vsi vpleteni za stvar in ali ni morda pretirano obljubljati avanture tam kjer jih ni. Roža bi lahko bila signal, da nekdo s svojimi besedami misli resno. Držite se zadanega plana na področju zdravja.

Erotični tedenski horoskop devica

Erotični tedenski horoskop devica

Kljuko nekih vrat ste predali v roke napačne osebe. Pohitite nazaj, da vam kasneje ne bo žal in se opravičite za nepremišljeno dejanje. Seks vam je všeč in ljubimec ali ljubimka tudi, žal pa niste edini, ki razmišljate v tej smeri.

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Želite si nekaj novega v svojem življenju, a na prave avanture niste pripravljeni. Eno brez drugega ne gre in, če menite, da še ni čas za spremembo, potem se je raje ne lotite. Še vedno bo ostalo dovolj časa, da boste uresničili svoje sanje. Popoldne se sprostite v dobri družbi.

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Težko bi rekli, da vam je slabo a kljub temu si želite, da bi vam šlo še bolje. Na poslovnem področju se vam odpira izjemna priložnost, le nekoga boste morali spustiti zraven. Ne izbirajte na slepo in najprej preverite ali vse povedano drži. Ni vse zlato kar se sveti.

Erotični tedenski horoskop strelec

Erotični tedenski horoskop strelec

Ko po seksu obležita vsak na svoji strani se vama po glavi podijo dokaj podobne misli. Po eni strani se imata odlično, po drugi pa razmišljate ali je to prava oseba za vas do konca življenja. Čustva vam meglijo razum, posteljne veščine partnerja pa tudi. Kljub temu se modro odločite kako naprej.

Erotični tedenski horoskop kozorog

Erotični tedenski horoskop kozorog

Vreme dokaj zanimivo vpliva na vas. Ta teden boste podlegli spomladanski utrujenosti in vprašanje je, če bo vaš partner to mirno sprejel. Vsaj toliko se potrudite, da ne bo videti, kot bi se dolgočasili zaradi njega oziroma nje. Ob pravem vzdušju bi bilo lahko konec tedna zelo pestro.

Erotični tedenski horoskop vodnar

Erotični tedenski horoskop vodnar

V nekem mediju ste zasledili idejo, ki vam je všeč ne veste pa ali bo všeč osebi, ki jo ljubite. Poizkusita najti skupno točko, da bosta oba imela nekaj od tega. Kratek izlet v neznano vama ne bi škodil, kot tudi ne seks na prostem, česar že dolgo niste počeli.

Erotični tedenski horoskop ribi

Erotični tedenski horoskop ribi

Plastične rože ne dišijo in enako je s plastično intimno zvezo. Če želite ob nekom uživati, ga ljubiti in z njim živeti avanture življenja, potem mora biti ta oseba vsaj tako navdušena nad vami kot vi nad njo. V postelji težko zakrijeta svoj nekoliko hladen odnos.

Komentiranje je onemogočeno.