Erotični horoskop 2.2.-8.2. 2015

Posted by

Erotični tedenski horoskop oven

Erotični tedenski horoskop oven

Počasi vas lovi uspeh na poslovnem področju kamor ste pred časom vložili ogromno časa in energije. Ob uspehih je vse lepše in tudi intimno življenje se lahko precej popravi. Povabite partnerja v svojo bližino naj začuti vso pozitivno energijo, ki seva od vas. Vajin seks bo neverjeten!

Erotični tedenski horoskop bik

Erotični tedenski horoskop bik

Zasebni stiki in sex zmenki - Si želiš nagajive zabave?
www.urgenca.com
"Erotične zgodbe" častijo, daj se dol že nocoj!

Zadnje čase vam gre vse po planu. Še celo tiste reči, ki jih niste načrtovali, vam prinašajo uspeh. V ozadju se pripravlja velik dogodek na osebnem področju in, če boste ostali enako optimistični, boste lahko dobesedno izbirali s kom boste delili intimne trenutke. Seks je z veliko začetnico zapisan v vaš tedenski erotični horoskop.

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Ne obupajte zaradi ene slabe novice oziroma napovedi. Kljub temu, da morda ne boste videli rešitve, pa se bo ta sama od sebe pojavila proti koncu tedna. Čez teden vas čaka precej garanja ob napornem delu, konec tedna pa si rezervirajte za užitek oziroma sproščen seks. Nekdo vas pogreša.

Erotični tedenski horoskop rak

Erotični tedenski horoskop rak

Če ste imeli prejšnji teden smolo v službi, ali pa ste se sporekli z nekom s katerim sta si zelo blizu, se bodo ta teden stvari spravile v red. počasi kopljete iz težavnega območja, pri tem pa ste deležni pomoči nekoga, ki ne želi biti le vaš prijatelj. Če čutite podobno potem ni nikakršne ovire, da bi osebo še naprej ignorirali.

Erotični tedenski horoskop lev

Erotični tedenski horoskop lev

Mika vas skok v sosedovo zelje. Všeč vam je oseba, ki je vezana a vam kljub temu kaže določene znake po katerih sklepate, da si vas želi. Najeda vas dvom in prav je tako. Lahko se konča zelo slabo, kljub temu pa dobro veste, da vas vsaj za hip čaka seks stoletja. Pa je vredno?

Erotični tedenski horoskop devica

Erotični tedenski horoskop devica

Še pred kratkim so vas preganjali dolgovi, danes pa počasi že zrete v manj obremenjeno prihodnost. Vprašanje, ki vam je bilo zastavljeno vam ne da miru. V bistvu bo v vsakem primeru ugodno za vas a vseeno bi se radi odločili čim bolje. Partner sanjari o vas, ne pustite ga čakati.

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Naj vas ne zmotijo zlobni jeziki, ki želijo vašo zgodbo predstaviti na svoj način. Okoli vas se je nabralo nekaj škodoželjnosti s katero pa boste v trenutku opravili. Globoko vdihnite in pripravite samo en močan stavek, ki bo posedel vse škodoželjneže. Pri seksu si dovolite nekoliko več predrznosti saj veste kako zelo vam to ugaja.

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Utrujeni sta čeprav se prepričujete nasprotno. Potrebujete nekaj dni povsem zase in za svojega partnerja. Če ste samski, bo teden na vaše uho prišla zanimiva ponudba. Ponavadi se ob takšnih le nasmihate, tokrat pa bi vas lahko nekaj več drznosti spravilo v precej zanimiv položaj. Ni nujno, da boste za vikend sami.

Erotični tedenski horoskop strelec

Erotični tedenski horoskop strelec

Če ste presenečeni nad intimnimi idejami nekoga za katerega si to ne bi nikoli mislili, vedite, da je ta oseba enako presenečena nad vami. Navzven dajete povsem drugačen vtis kot ga v resnici imate o določenih rečeh. Morda se bo zaradi tega nekdo počutil zaveden. Dolžni ste mu pošteno razlago.

Erotični tedenski horoskop kozorog

Erotični tedenski horoskop kozorog

Nakopali ste si celega vraga in kljub vikendu vas čaka popolna zmešnjava. Mislili ste, da vam gre v redu, v resnici pa ste vse skupaj le še močneje zakomplicirali. Dovolite osebi, ki se ponuja, da vam pomaga in vas reši iz obupne situacije. Oddolžite se s povabilom na kosilo ali vsaj kavo. Prijetno boste presenečeni.

Erotični tedenski horoskop vodnar

Erotični tedenski horoskop vodnar

Praznovanje na praznovanje vam bo le osušilo denarnico. Podvizajte se pri poslovnih odločitvah sicer bo zanimivo priložnost pograbil nekdo drug. Zapostavljate seks in s tem sami sebe. Prenehajte z izgovori in raje primite partnerja pod roko saj že dolgo čaka na vas. Pred koncem tedna vas čaka pomemben podpis.

Erotični tedenski horoskop ribi

Erotični tedenski horoskop ribi

Obožujete počasen seks, ki se vleče v neskončnost. Upate, da se vaš partner ne bo nikoli utrudil, a žal pride tudi do tega. Brez zamere, le počitek potrebuje. Presenetite z drznim povabilom sredi tedna in organizirajte zanimiv zaključek večera. Doma začinite s kozarčkom rujnega in se pripravite na vrhunec nad vrhunci.

Arhiv erotičnih horoskopov

Komentiranje je onemogočeno.