Erotični horoskop 16.3. – 22.3. 2015

Posted by

Erotični tedenski horoskop oven

Erotični tedenski horoskop oven

Nekdo vam je prav nesramno obrnil hrbet, a ne obremenjujte se pretirano kajti že ta teden vas čaka sladko maščevanje. Ker veste za koga gre, veste tudi zakaj tole piše v vašem erotičnem horoskopu. Erotika in njena boginja sta na vaši strani. Če si le želite seksa, ga bo za vas več kot dovolj.

Erotični tedenski horoskop bik

Erotični tedenski horoskop bik

Zasebni stiki in sex zmenki - Si želiš nagajive zabave?
www.urgenca.com
"Erotične zgodbe" častijo, daj se dol že nocoj!

Malenkost preveč obzirni ste bili do osebe, ki vam je naredila nekaj škode. Razmislite ali je to konec ali pa le nov, svež začetek. Če je bilo začetkov s to osebo že več, potem je čas za nekaj novega. Skrivnostna oseba vas obožuje in si vas neizmerno želi. Večkrat ste se že uprli skušnjavi toda zdaj, …

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Erotični tedenski horoskop dvojčka

Nekdo vas je pohvalil in vam dal vedeti, da ste videti zelo dobro. Ni šlo le za puhlice. Želi si vaše bližine in v vaši družbi užiti nekaj sladkih trenutkov. Verjetno ne gre za kaj resnega, lahko pa bi bilo več kot dobrodošlo za oba. Odločitev je na vaši strani in zna biti zelo zanimivo.

Erotični tedenski horoskop rak

Erotični tedenski horoskop rak

Dovolj je bilo čakanja, odlašanja, samopomilovanja in valjenja krivde nase! Pred vami je nov začetek z nekom, ki vam bo dal precej več kot oseba s katero nimate najboljšega odnosa. Avanture niso prepovedane, le nekoli so vam skrite. Erotika je tisto kar vas žene v neznan objem, ki zna dati precej več od znanega para rok.

Erotični tedenski horoskop lev

Erotični tedenski horoskop lev

Erotika, seks in avanture! Vse to se vam podi po glavi in prav nič ne bi imeli proti, če bi oseba, ki vas je vabila na avanturo, mislila resno. Menite, da se le poigrava z vami? Obvezno preverite, ker se v ozadju skriva precej več. Morda boste že v kratke na nekem toplem kraju ob bučanju morja preverjali vzburjenost novega partnerja.

Erotični tedenski horoskop devica

Erotični tedenski horoskop devica

Ko je dovolj je pač dovolj. Prenehajte se smiliti sami sebi in vzemite usodo v svoje roke. Seks in erotika sta za vas zadnje čase nekaj neznanega kar seveda ni dobro. Obujte nove čevlje usode in se prepustite valu domišljije, ki vas je že večkrat znala popeljati na pravo mesto.

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Erotični tedenski horoskop tehtnica

Težave za vas niso nič novega, sveže rešitve pač. Na podoben način se niste še nikoli reševali. Dovolite bližnjemu, da vam pomaga in se mu zahvalite kot se spodobi. Prenehajte skrivati čustva in se odprite. Si niste predstavljali, da bi bil lahko seks s starim znancem tako vzburljiv?

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Erotični tedenski horoskop škorpijon

Težave v domačem okolju ste prenesli še v poslovno. V službi ljudem ni mar za vaše probleme zato boste težko shajali z nekim sodelavcem. Tudi v seksu popuščate, se pa konec tedna odpira prav lepa priložnost za nekaj intimnosti po kateri že močno hrepenite.

Erotični tedenski horoskop strelec

Erotični tedenski horoskop strelec

Nikoli ne boste vedeli, če si ne boste drznili poizkusiti. Svetlolasa oseba vas bo predstavila temnolasi, ki se bo ogrela za vas. Niste človek, ki bi prvo noč končal z nekom v postelji a tokrat bo morda čas, da resno razmislite o tem, da bi prekršili svoje pravilo.

Erotični tedenski horoskop kozorog

Erotični tedenski horoskop kozorog

Rešitev ene težave ni prinesla odrešitve. Pojavila se je še ena, sicer ne tako huda, a vendarle nadležna. do sredine tedna vam bo uspelo sanirati nastalo oviro do svobode. Čaka vas sproščujoč večer v družbi zapeljive osebe, ki bi znala iz vas izvleči najlepše orgazme kar ste jih kdajkoli doživeli.

Erotični tedenski horoskop vodnar

Erotični tedenski horoskop vodnar

Ne pretiravajte z napori sicer vas čaka nadležna blažja bolezen. Raje poslušajte prijatelja, ki vam svetuje sprostitev v dobri družbi. Nihče vam ne bo zameril nekoliko relaksacije po težkem tednu, ki je za vami. Razmislite o novi spolni igrački s katero bosta uživala oba.

Erotični tedenski horoskop ribi

Erotični tedenski horoskop ribi

Tako je torej videti, ko preveč popustite? Čas je, da se postavite nazaj na noge in dovolite, da vam erotika pride do živega, saj je vaša duša kot ustvarjena za erotično. Vzburjenost bo na vrhuncu, ko se boste srečali z nekom iz preteklosti in bosta ugotovila, da se še vedno privlačita.

Arhiv erotičnih horoskopov

Komentiranje je onemogočeno.