erotične knjige: Onkraj skušnjave | Mary Reed McCall

Posted by

erotične knjige

Erotične knjige Onkraj skušnjave

Erotične knjige Onkraj skušnjave

Ocena: 7/10

Ste kdaj razmišljali ali je v srednjem veku od dvorjenja do seksa res preteklo toliko vode kakor se hvali zgodovina? In to po obveznem odzvanjanju poročnih zvonov? McCallova v svoji knjigi trdi, da ni čisto tako.

Zgodba ima svoj pričetek v spodobnem 14. stoletju. Privlačni sir Richard de Cantor je ponosen vitez bratovščine Templjarjev. Ko zapusti bratovščino in se po več letih vrne domov, ga preteklost pred katero je zbežal kljub temu dohiti. Na svojem domu spozna plemkinjo Margaret, katero je zaradi ljubezenskega škandala družba potisnila na rob. Boj z dilemo postane težji kakor z mečem; se podrediti zvestobi ali se predati neustavljivemu seksualnemu magnetizmu?
S spodobnostjo, ki je bila v tistem času temelj družbe, sta glavna akterja hitro opravila in med drznim osvajanjem počasi podrla kamnite zidove svoje konservativne vzgoje. Zapleti in razpleti so sicer malo predvidljivi, vendar je knjiga za lahkotno poletno branje zelo primerna.

Knjiga je za vse tiste, ki jih pritegne skrivnostnost srednjega veka z viteškimi boji, temačnimi graščinami in dialogi iz katerih buhti prepovedana strast in poželenje. Erotika, ponekod zavita v metafore, drugje kristalno jasna, je napisana čutno in izvirno.

Preverite v katerih knjižnicah je knjiga na voljo

Obiščite nas na Facebooku

Zasebni stiki in sex zmenki - Si želiš nagajive zabave?
www.urgenca.com
"Erotične zgodbe" častijo, daj se dol že nocoj!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.